Het Stuw Bestuur

De studievereniging StuW wordt bestuurt door 4 enthousiaste studenten van de opleiding Watermanagement. Op deze pagina zullen de Stuw-Bestuursleden van het schooljaar 2017-2018 zich voorstellen. 

Mees Linders

Voorzitter

2e jaars student 

 

Dit jaar ben ik voorzitter van Stuw. Samen met dit top team zorg ik er voor dat er leuke activiteiten worden georganiseerd en alles goed verloopt. Binnen Stuw houd ik het overzicht en coördineer ik de groep.

Voor dit jaar wil ik er vooral voor zorgen dat het contact tussen Stuw en de leerlingen goed verloopt. Ook zou het leuk zijn als ik een goede link kan leggen tussen de studie en het werkveld. Voor stages etc.

Maar voor nu: tot bij de volgende activiteit!!!

Thomas Besselink

Secretaris/penningmeester

2e jaars student 

 

Als secretaris en penningmeester van StuW zorg ik ervoor dat ook achter de schermen alles goed verloopt binnen de studievereniging, een mooie aanvulling op mijn studie. Ik ben Thomas Besselink en samen met de overige bestuursleden, commissies en alle medestudenten Watermanagement hoop ik dit jaar bij te kunnen dragen aan een goede onderlinge sfeer binnen de opleiding doormiddel van gezellige en interessante activiteiten!    

Sofie van der Wielen

Commissaris Publiciteit 

2e jaars studente

 

 

Hoi! Mijn naam is Sofie van der Wielen en tweedejaars studente Watermanagement. Dit is mijn eerste jaar in het bestuur van StuW en ik ga er dit jaar voor zorgen dat alle activiteiten gepromoot worden en dat alle sociale media rondom StuW up to date blijft.
Mijn doelstelling voor dit jaar is om een Instagram voor Stuw op te zetten en het Youtube kanaal van de studievereniging nieuw leven in te blazen. Verder wil ik dit jaar, samen met de andere bestuursleden, ervoor zorgen dat elk lid van StuW een topjaar krijgt vol met leuke en interessante activiteiten!

Max Donck

 Commissaris activiteiten

2e jaars student 

 

Alle gave activiteiten die gedaan worden vanuit StuW, die gaan georganiseerd worden door de activiteiten commissie. Ik ben Max Donck en ben bezig met het tweede jaar van de studie watermanagement, waarnaast ik ook de activiteiten commissie ga leiden van StuW. Graag zou ik dit jaar een mooie combinatie willen maken van borrels, sportieve en school gerelateerde activiteiten. Hopelijk wordt het weer een geslaagd StuW jaar!