Inschrijving Activiteiten


1. Kerst Borrel

2. InfraExperience

3. STUW Borrel

More coming soon...


Kerst Borrel

Dinsdagmiddag 15 december is het dan zo ver: de jaarlijkse kerstborrel! Helaas zijn fysieke activiteiten nog steeds niet mogelijk, maar we gaan er online toch een hele leuke borrel van maken. Zo hebben we verschillende spellen voorbereid en houden we ook nog een wedstrijd voor de foutste kersttrui. Daar vallen ook nog verschillende prijzen mee te winnen, zo kun je o.a. een kerstpakket en een waardebon winnen!

 

Zorg dat je dinsdag om 16.30 klaar zit in Teams LDDJH met je foute kersttrui!

P.S. Inschrijving is niet vereist.InfraExperience

Op donderdag 12 november is de InfraExperience in het RDM. Tijdens de InfraExperience ontdek jij de infrasector middels belevingen en innovaties. Je gaat in gesprek met verschillende bedrijven en komt erachter hoe een werkdag er eigenlijk echt uitziet. Zo ontdek je welk bedrijf en welke functie bij jou past.

 

Waarom InfraExperience bezoeken?
• Excursies naar de APM Terminals & Maeslantkering
• Paneldiscussie van Rijkswaterstaat en keynotes van Boskalis en RET

• Heroes of Innovation by Hogeschool Rotterdam
• Masterclasses van NGinfra en Bouwend Nederland
• Collegetour Future Green City van Vereniging Stadswerk
• Vind jouw nieuwe stageplek of baan

• En meer!

 

Inschrijven is gratis en kan via deze link:

https://registration.n200.com/survey/2elg75opshrvj

 STUW Borrel

Vrijdag 18 september is het eindelijk zover. Het moment waar we allemaal op hebben gewacht: De eerste STUW borrel van het jaar!

Voor de eerste jaars de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en voor de ouderejaars eindelijk het moment om weer bij te praten. Dit alles onder het genot van een lekker pilsje. Wij als StuW-bestuur zijn ook blij dat we eindelijk weer mogen, dus voor alle StuW-leden is het eerste biertje op onze kosten! Ben je nou nog geen lid? Moeilijk voor te stellen, maar ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op de borrel.

 

Aanmelden kan via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdQZcgF4URz5ciSjp257u3tTBASf_rGXDWMdQRFZL5rA3y1w/viewform?usp=sf_link

 

 

Let op:

Wij zijn uiteraard ook verplicht om ons aan de corona maatregelen te houden, wij verwachten dat jullie dit ook doen. Daarom hebben wij ook maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar (35), VOL = VOL!