Inschrijving Activiteiten


 

Voetbaltoernooi 19 mei

StuW Awards

More coming soon...


StuW zaalvoetbal toernooi!

19 mei is het eindelijk zover! ūü§©Het welbekende StuW voetbaltoernooi!‚öĹ Win jij samen met je team de wisselbeker?ūüŹÜ

 

De teams moeten bestaan uit 5-7 spelers, maar heb je nog geen team dan kan is het ook mogelijk om je alleen op te geven en maken wij later teams. 

 

Aanmelden

 

StuW Awards

Wij presenteren u de StuW Awards! Wie krijgt de titel beste docent van jaar 2021-2022? Wie is voor jouw de beste en leukte docent van de opleiding? Jouw stem telt en stem jouw favoriete docent in twee rondes naar de overwinning!

 

De eerste ronde eindigt begin mei! Daarna gaan er maar een paar docenten mee naar de volgende ronde! Vergeet niet te stemmen!

 

Stemmen

StuW zaalvoetbal toernooi 

21 april is het zover! ūü§©Het welbekende StuW voetbaltoernooi!‚öĹ Win jij samen met je team de wisselbeker?ūüŹÜ

De teams moeten bestaan uit 5-7 spelers, maar heb je nog geen team dan kan is het ook mogelijk om je alleen op te geven en maken wij later teams

 

Aanmelden

Excursie Den Haag + borrel 

Hey hallo allemaal, na een lange tijd mogen wij weer met zijn allen op pad!
Aankomende maanden hebben we een divers en leuk programma en zullen we op 24 maart beginnen met een excursie naar Den Haag!

We worden ontvangen door gemeente Den Haag om de versterking van de kades bij de lijnbaan te bezoeken.Aldus een echt watermanagement vraagstuk waar wij het na afloop natuurlijk zullen afsluiten met een borrel in Den Haag.

Tip!!: Een excursie naar het werkveld kan heel interessant zijn om een beeld te krijgen van hoe alle theorie in het echt verloopt en hopelijk helpt je dit ook bij je snuffel/stage keuze!

Kom vooral mee! Het is leuk, leerzaam en handig voor WP-uren!

 

meer info en inschrijven

Excursie Afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI)

 

Heb je altijd een keer willen weten hoe afvalwater wordt gezuiverd? en/of heb je WP-uren nodig? Wil je de stof van WAMINT in het echt zien? Ga mee op excursie!!!!!

 

Inschrijven

Boottrip bij Delfland

Ben jij ge√Įnteresseerd in een uitstapje bij Hoogheemraadschap van Delfland? Heb je nog WP-uren nodig?

 

Neem een kijkje bij de ontwikkelingen van de oeverbescherming! En help mee aan nieuwe ontwikkelingen. 

Er is maar plek voor 40 man, dus meld je snel aan!

 

Aanmelden

Poolborrel 

Wil jij laten zien wat voor pool skills je hebt of poolen leren van een ander StuW-lid en gewoon gezellig borrelen?

Schrijf je dan snel in!!

 

Let op! 

Alleen voor Stuw-leden! Nog geen lid, meld je dan nog snel aan. 

Er is maar plaats voor 30 personen!

 

Inschrijven

Stuw-Borrel 

Het is tijd voor de eerste StuW-borrel van het schooljaar.

Meld je aan via de aanmeldknop!

 

Helaas zitten we vol en is aanmelden niet meer mogelijk. Hou de website in de gaten voor aankomende activiteiten!

 

Groetjes,

StuW

 

Online Pubquiz

Samen met GRID (studievereniging Bouwkunde) & Sement hebben wij een online pubquiz georganiseerd. Deze zal plaats vinden op 4 maart 2021 van 17.30-21.00. Als je je opgeeft voor 25 februari, krijg je gratis een bierpakket thuis gestuurd! Deze kun je dan nuttigen tijdens de pubquiz.

 

Hopelijk tot dan!

 

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://gridbouwkunde.nl/binnenkort/

Samen met GRID (studievereniging Bouwkunde) & Sement hebben wij een online pubquiz georganiseerd. Deze zal plaats vinden op 4 maart 2021 van 17.30-21.00. Als je je opgeeft voor 25 februari, krijg je gratis een bierpakket thuis gestuurd! Deze kun je dan nuttigen tijdens de pubquiz.

 

Hopelijk tot dan!

 

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://gridbouwkunde.nl/binnenkort/Alumnicongres

 

Het is weer tijd voor de eerste activiteit van het nieuwe jaar. Op vrijdag 19 februari hebben we een congres georganiseerd waar alumni komen vertellen over hun werkervaringen. Dit is dan ook een hele leuke gelegenheid om met hun in contact te komen. Voor de tweedejaars is dit een mooie gelegenheid om mogelijke stagecontacten te leggen. Het congres begint om 14.00 en zal om ongeveer 17.00 zijn afgelopen. Het wordt gehouden in Microsoft Teams. Iedereen is welkom & deze uren mag je ook opschrijven voor WP.

 

Inschrijven kan via de onderstaande link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zrpvyrp8U02GgaBihPf_Ridsl6RtHHlGg_vQMJavbfBUMVEyOU42WkI1NjJEQ0wzQ0pSQzlFWU1PNi4u