Activiteiten agenda

Op deze pagina kun je alle activiteiten vinden die op het programma staan. Neem een kijkje en schrijf de data in je agenda zodat je erbij kunt zijn! Houdt de website en de Facebook in de gaten voor nieuwe activiteiten! Let op, inschrijven voor activiteiten kan op de pagina 'Inschrijven Activiteiten'!

Evenementen Kwartaal 4


Kerstgala 2019

Het is weer zo ver!

Voor het tweede jaar op rij wordt er een kerstgala gehouden met als thema: Gemaskerd bal. Dit jaar staat StuW met drie andere studieverenigingen op de dansvloer, namelijk met EPS, Hysteresis en HRconnected. Vrijdag 20 december wordt het gala in de sfeervolle dansclub BIRD  gehouden van 21:00 tot 01:00 . 

 

Schrijf je snel in!


Eindejaars BBQ

Hee Wammers! Ook dit jaar wordt een eindejaars BBQ georganiseerd om het jaar af te sluiten! De BBQ vindt plaats in het Euromastpark na de jaarafsluiting op school. Al het eten en drinken wordt door StuW verzorgd, maar je mag natuurlijk zelf ook iets lekkers meenemen. Er zullen ook vegetarische hapjes aanwezig zijn! Na de jaarafsluiting zullen we verzamelen voor de school en vertrekken we samen naar het Euromastpark!

We hopen je vrijdag de 28e te zien bij de BBQ voor een leuke afsluiting van het schooljaar! Groetjes, Bestuur StuW

Voetbaltoernooi 2019

Lieve actievelingen, 

Het is weer zover, het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi staat op de planning! Woensdag 19 juni gaat het los. We spelen met teams van 6, daarvan spelen er 5 en staat er 1 wissel. Het voetbaltoernooi kan je dit jaar echt niet missen, want het wordt groots! En er is een vet mooie prijs te winnen! 
We spelen in het sportcentrum West, en we verwachten jullie daar allemaal om 14.30 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. De kosten bedragen 15 euro per team. Wordt jouw team dit jaar de winnaar? Of is deze eeuwige roem niet voor jouw team weggelegd? We zullen het zien op 19 juni! 

Denk aan sportkleding en schone sportschoenen.

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/LPgUQ35TYpg43rCL9

Groetjes,
Stuw


Evenementen Kwartaal 1


Boekenmarkt

Hé Wammers!

Op 19 oktober wordt er een boekenmarkt georganiseerd door StuW. 

De ouderejaars krijgen de mogelijkheid om voor een mooi prijsje hun oude schoolboeken door te verkopen aan de jongerejaars. Op de boekenmarkt zullen er voor overheerlijke snacks en frisdrank worden verzorgd. Dus wil jij goedkoop boeken scoren en/of wat geld verdienen? Kom dan aanstaande vrijdag (19 oktober) om 15u naar het Waterplein (studieruimte naast het bedrijfsbureau) om deel te nemen aan de boekenmarkt!

Voor meer informatie neem contact op met StuW. Stuw.info@gmail.com

Bij de verkoop zal er gebruik worden gemaakt van tikkie

 

Voor deze activiteit hoef je je niet in te schrijvenhttps://calendar.google.com/calendar/b/1?cid=cG1ibGhzZmFqOGx1Z3V1bmtjNzNrdG01dG9AZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

LET OP! Inschrijven voor activiteiten kan op de pagina 'Inschrijven Activiteiten'!